Zrealizowaliśmy już ponad 500
projektów technologicznych

Dla małych jak i również dużych firm oraz prywatnych Inwestorów.
Każdy projekt zaczyna się od rozmowy z technologiem, który na podstawie uzyskanych informacji od Inwestora zaprojektuje technologię z uwzględnieniem możliwości przystosowania obiektu do profilu działalności.
Wykonujemy projekty technologii spożywczej – zakładów produkcyjnych, cateringowych, gastronomicznych, obrotu detalicznego i hurtowego żywnością wraz z uzgodnieniami oferujemy wykonanie projektu technologii w różnych wariantach, zależnie od wymagań i oczekiwań Inwestora.

To co zawiera nasz profesjonalny projekt technologiczny.

Dostarczamy rysunek technologii z zaznaczeniem układu funkcjonalnego pomieszczeń, opisem oraz proponowanym wyposażeniem w urządzenia. Projekt taki stanowi również podstawę do wykonania projektu budowlanego, zarówno na etapie koncepcji architektonicznej, jak również na etapie wykonawczym.
Uzgodnienia z Inwestorem, dostawcą urządzeń oraz dostosowanie do obowiązujących przepisów są podstawą zastosowanych rozwiązań funkcjonalnych, wyposażenia technologicznego i technicznego oraz wytycznych dla branży budowlanej, wodno-kanalizacyjnej, elektrycznej, gazowej i wentylacyjnej. Całość opracowania uwzględnia zasady GHP (Dobrej Praktyki Higienicznej), GMP (Dobrej Praktyki Produkcyjnej), systemu HACCP (Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli) oraz GCP (Dobrej Praktyki Cateringowej).
Fachowo wykonany projekt technologiczny pomoże inwestorowi lepiej wyobrazić sobie końcowy efekt realizacji projektu oraz warunkuje sprawną realizację prac budowlanych na obiekcie i przygotowanie mediów, dzięki czemu działania różnych wykonawców, a następnie dostawy i montaż sprzętu przebiegają bez zakłóceń.
Top